Culinair Maleisië

Het afgelopen najaar heeft het ministerie van Landbouw en Voedselindustrie Maleisië in samenwerking met het verkeersbureau van Maleisië, de Maleisische ambassade en twee Aziatische supermarkten extra aandacht besteed aan Maleisische producten.
Culinair Maleisië
Het eerste event was Malaysia Food & Fruits Week en het tweede event Taste of Malaysia. De kick-off van Malaysia Food & Fruits Week vond plaats in de Wah Nam Hong (WNH) supermarkt in Leidschendam. Het belangrijkste onderdeel was een kookdemonstratie uitgevoerd onder leiding van de bekende Maleisische chef Norman Musa, waarbij twee Maleisische gerechten werden bereid: seafood curry en Penang noodles. Daarnaast liet hij ook zien hoe Maleisisch fruit gegeten kan worden.
Culinair MaleisiëBij Taste of Malaysia stonden twee kookdemonstraties op twee verschillende data op het programma en er was extra aandacht voor Maleisische producten in de verschillende winkels. Het is duidelijk dat Maleisië niet alleen een aantrekkelijke reisbestemming is voor de natuur en de inwoners, maar ook de smulpapen worden hier verwend.