De herfsteditie van Azië Magazine 2023 met bijlage Down Under ligt vanaf 8 september 2023 in de winkel

Azië Magazine
De afgelopen zomermaanden werd er weer volop gereisd voor het maken van nieuwe reportages. En het mooie is, dat er oneindig veel valt te schrijven over Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, ook wel aangeduid als AustralAsia. Het viel dan ook niet mee om een keuze te maken tussen de vele bestemmingen, maar het is weer gelukt. In de nieuwe editie van Azië Magazine komen weer de mooiste bestemmingen voorbij.

Angkor Wat in Cambodja
Angkor Wat in Cambodja – Foto: Mark Lieffers en Phattamon Damkham

In het wereldberoemde tempelcomplex van Angkor Wat, de trots van Cambodja, trekken we langs prachtige antieke tempels van het Khmerrijk. Vindt u eilandhoppen interessant? Dan zal de reportage over de Visayas-archipel in de Filipijnen tot de verbeelding spreken. Duizenden eilanden met stille bountystranden, schattige spookdiertjes en een vriendelijke, devote bevolking, zo is tropisch vakantievieren bedoeld.

Filipijns Eilandhoppen - Credits Sander Groen
Filipijns Eilandhoppen – Foto: Sander Groen

In Centraal-Vietnam bezoeken we de voormalige DMZ (Demilitarised Zone), de oude graven in Hue, het charmante Hoi An en het fascinerende My Son.

Centraal Vietnam - Credits Shutterstock
Centraal Vietnam – Foto: Shutterstock

Yogyakarta is de bakermat van de beschaving op Java en een van de belangrijkste culturele centra van Indonesië. We dompelen ons onder in deze bijzondere stad én zijn omgeving.

Yogyakarta in Indonesië - Credits Amy Foss
Yogyakarta in Indonesië – Foto: Amy Foss

Op zoek naar geluk? Dan is de reportage over Japan zeker aan te bevelen. Stad en land zijn immers bezaaid met plaatsen waar geluk een kwestie van geld, geduld of gevoel is.

Op zoek naar Japans geluk - Credits Shutterstock
Op zoek naar Japans geluk – Foto: Shutterstock

Naast de mooiste reisreportages is er ook weer volop aandacht voor nieuwtjes, fraaie winacties, boekbesprekingen en columns. Kortom, we brengen een stukje Azië bij u thuis.

Bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
Steeds meer reizigers weten de weg naar Australië en Nieuw-Zeeland weer te vinden, alhoewel niet ontkent kan worden dat met name de (vlieg)prijzen enorm zijn gestegen. Om inspiratie op te doen voor uw volgende reis, of voor een stukje napret, reizen we voor de Bijlage Australië & Nieuw-Zeeland weer af naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Eyre Highway in Australië - Credits Shutterstock
Eyre Highway in Australië – Foto: Shutterstock

In Australië een roadtrip van Perth, Western Australia naar Adelaide, South Australiaover de Eyre Highway. Is dezenu mooi, of is het een eentonige en eindeloze beproeving? Maar misschien zijn er wel meer kleurschakeringen denkbaar dan zwart en wit, en mag de weg wel een beetje saai én fraai worden genoemd. In Nieuw-Zeeland op het Noordereiland een stadsportret van New Plymouth, ’s werelds meest leefbare stad aan de voet van de heilige Mount Taranaki, en op het Zuidereiland brengen we een toost in Marlborough, de grootste wijnregio van het land.

New Plymouth, Noordereiland van Nieuw-Zeeland - Credits Shutterstock
New Plymouth, Noordereiland van Nieuw-Zeeland – Foto: Shutterstock

Azië & Down Under Magazine is vanaf 8 september 2023 voor € 7,45 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl
Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerste bij u in de bus valt. Kijk maar eens op: aziemagazine.nl/abonnement-abonnee