De herfsteditie van Azië Magazine 2021 met bijlage Down Under ligt vanaf 10 september 2021 in de winkel

Azië
In Thailand gaat voorzichtig de grens alweer open voor toeristen. Hopelijk volgen andere Aziatische landen snel. Maar hoe dan ook, wij blijven schrijven over het werelddeel dat ons mateloos fascineert. Vanuit de leunstoel nemen wij u in de nieuwe herfsteditie van Azië Magazine mee op een virtuele reis langs prachtige bestemmingen.
In Laos proeven we de unieke sfeer van de voormalige koninklijke hoofdstad en Unesco-Werelderfgoed Luang Prabang.

In Bhutan gaan we op zoek naar het grote geluk. In Sri Lanka stappen we aan de zuidkust een tempel binnen die nogal wat ophef veroorzaakte in boeddhistische kringen vanwege de ‘westerse en blote’ afbeeldingen.

Bhutan

In Indonesië dompelen we ons onder in de unieke cultuur, historie én natuur van Zuid-Sulawesi. En in Cambodja reizen we af naar de hoofdstad Phnom-Penh en geven u tien hele goede redenen om deze fascinerende stad te bezoeken.

Naast de mooiste reisreportages is er ook weer volop aandacht voor nieuwtjes, fraaie winacties, boekbesprekingen en columns. Kortom, we brengen een stukje Azië bij u thuis.

Australië en Nieuw-Zeeland
De opening van de grenzen van Australië en Nieuw-Zeeland zit er dit jaar zeker niet in. Maar vanuit diezelfde leunstoel nemen we u in de Bijlage Australië & Nieuw-Zeeland weer mee ‘op reis’.
In Australië aandacht voor de stad Geelong en het nabijgelegen schiereiland The Bellarine in Victoria. Hier bevinden zich onder meer de Bollards of Geelong, spraakmakende houten beelden langs de promenade.

Ook aandacht voor een ‘wonderlijk en vreemd’ stukje Australiana. Wat maakt Australië zo apart en toch ook zo leuk? En dat Australië het walhalla is voor paleontologen en dinosaurusliefhebbers was al bekend. We treden in de voetsporen van de dinosaurussen.

In Nieuw-Zeeland vervolgen we onze roadtrip over State Highway #1, het asfaltlint dat het hoge noorden van het land verbindt met het diepste zuiden en wordt gerekend tot de mooiste autoroutes op aarde. En tot slot gaan we in Nieuw-Zeeland in vogelvlucht over de Zuidelijke Alpen.

Azië & Down Under Magazine is vanaf 10 september 2021 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl.
Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? Je kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.aziemagazine.nl/abonnement.