Nieuwe Azië-omroep?

Er wordt op dit moment druk gelobbyd in het Nederlandse medialandschap, want binnenkort worden weer nieuwe omroepen toegelaten binnen het publieke bestel. Of huidige omroepen mogelijk afgevoerd. Een van de nieuwe initiatieven is PAC: een nieuwe omroep met accent op een Aziatisch-Nederlands perspectief. PAC wil Aziatische Nederlanders meer stem en kleur geven in het publieke debat door het medialandschap te verrijken met een Aziatisch-Nederlands perspectief. Voorbij de huidige vaak stereotype beeldvorming. PAC staat voor Pan-Asian Connections, opgericht door Nederlandse gamechangers met een Aziatische achtergrond.
PAC grijpt de kans om tot het publieke bestel toe te treden om meer wederzijds begrip te creëren en dichter tot elkaar te komen. Deze tijd van steeds verdergaande polarisatie en verharding vraagt immers om een samenleving met meer harmonie en saamhorigheid. PAC is een ode aan de verbondenheid tussen Azië en Nederland.
PAC heeft uiterlijk 31 december 2020 minstens 50.000 leden van 16 jaar of ouder nodig, om haar droom waar te maken: een Aziatisch geluid te laten horen in het Nederlandse medialandschap. Een geluid dat nu wordt gemist in het omroeplandschap.
Nieuwsgierig geworden? Word nu lid voor € 10,00.
Meer info? www.Omroeppac.nl.
Nieuwe Azië Omroep
Foto’s: Shutterstock