Actie-abonnement Azië & Down Under Magazine

Azië covers

Het reizen naar veel landen is weer op gang gekomen. Weliswaar onder de nodige voorwaarden, maar we kunnen weer op pad. In Azië worden de voorbereidingen getroffen om de grenzen te gaan openen voor toeristen en in Oceanië hebben zowel Australië als Nieuw-Zeeland aangekondigd dat ze streven naar een heropening van de grenzen vanaf voorjaar 2022. Kortom, het is weer tijd om te gaan plannen voor een toekomstige reis naar uw favoriete bestemming en alvast wat weg te dromen.

Om de ‘herstart’ wat interessanter te maken, hebben we in deze bijzondere tijd een bijzondere en eenmalige actie voor nieuwe abonnees in het leven geroepen. Als u nu een nieuw jaarabonnement neemt op Azië & Down Under Magazine (Nederland € 24,99 per jaar/Belgische abonnees € 30,99* per jaar), dan krijgt u de laatste 2 kwartaaledities gratis thuisgestuurd.

Om het thuiszitten wat aangenamer te maken, hebben we in deze bijzondere tijd opnieuw een bijzondere actie voor nieuwe abonnees in het leven geroepen: als u nu een nieuw jaarabonnement op Azië & Down Under Magazine neemt (Nederland € 24,20 per jaar/België € 30,20 per jaar), dan krijgt u de laatste 2 kwartaaledities gratis thuisgestuurd. De covers staan afgebeeld.

Azië covers

Uw jaarabonnement (4 kwartaaledities) gaat pas in met de wintereditie 2021 die rond 3 december a.s. zal verschijnen, maar u krijgt nu al meteen de zomereditie en de herfsteditie (die nu in de winkel ligt) gratis thuisgestuurd. Dan ontvangt u direct en gratis zo’n 160 pagina’s over uw favoriete bestemming en daarna bent u ook nog eens verzekerd van de komende 4 kwartaaledities!

En voordat we het vergeten te vermelden: als abonnee krijgt u ook nog:
   De nieuwe kwartaaleditie als eerste in de bus
   Gratis toegang tot de digitale editie
   Kans op diverse prijzen via winacties

Geïnteresseerd?

Ga naar www.aziemagazine.nl/abonnement-abonnee en vul bij de actiecode in: 2EXTRNRS

De actie is geldig tot 15 november 2021
* Belgische abonnees betalen een toeslag van € 6,00 i.v.m. hogere portokosten