Camper bouwen in Nieuw Zeeland: zo gepiept

Steeds meer mensen doen het: Nieuw-Zeeland verkennen met een zelfgebouwde camper. Zo bespaar je met gemak duizenden euro’s aan accommodaties of hoge camperhuur kosten. Campers gaan in Nieuw-Zeeland als zoete broodjes over de toonbank. Met name door backpackers die langdurig door Nieuw-Zeeland reizen om vervolgens aan de einde van hun trip de camper weer met winst te verkopen.

Zo ook Kay (33 jr) en Esther (29 jr). Twee digital nomads die met twee backpacks en laptops al ruim een jaar de wereld rondreizen. Om van reizen een leefstijl te maken besloten deze wereldreizigers in april 2018 zelfstandig reisblog en online marketingbureau by NOMADS op te starten. Zo creëerden zij een manier om werken en reizen tegelijk mogelijk te maken.

In januari 2019 besloten zij in Nieuw-Zeeland zelf een leeg busje te kopen om deze vervolgens eigenhandig zonder enige ervaring om te bouwen naar camper. Ze hadden er exact 2 weken voor nodig om de klus te klaren. Na 5 maanden door Nieuw-Zeeland gereisd te hebben gereisd vonden ze het genoeg geweest en hebben ze de camper in de herfst van het jaar met winst verkocht.

Na letterlijk duizenden positieve reacties te hebben ontvangen op hun Instagram account besloten ze om hun opgedane kennis te bundelen in een kant-en-klaar gratis e-book. Op deze manier proberen ze langdurige camper reizen voor iedereen een stukje toegankelijker te maken. En dat is aardig goed gelukt. Het gratis e-book camper bouwen is nu te downloaden op hun reisblog website.

 

 

Be the first to comment on "Camper bouwen in Nieuw Zeeland: zo gepiept"

Leave a comment