Gerenommeerde chefkok voor China Airlines

Chef-kok André Chiang (links)

In voorbereiding op de invoering van de Airbus A350 op het Europese route netwerk heeft China Airlines de internationaal gerenommeerde chef-kok André Chiang aangetrokken. Hij zal zich intensief bezig houden met de in-flight maaltijden die geïnspireerd zijn op Europees gerechten.

Voor André Chiang is het de eerste keer om voor een luchtvaartmaatschappij de catering te gaan verzorgen. Vanaf december 2016 kunnen passagiers aan boord van de Airbus A350 naar Europa genieten van deze culinaire en creatieve Europese keuken met Taiwanese invloeden op een hoogte van 30.000 voet.
Oorspronkelijk afkomstig uit Taiwan studeerde chef-kok André Chiang vele jaren voor zijn vak in Frankrijk. Zijn specialiteit. de Zuid-Franse keuken, heeft bij vele fijnproevers over de hele wereld furore gemaakt. Time Magazine noemde hem de beste chef-kok van de Indische Oceaan. Discovery Channel gekenmerkte hem als een van de top 10 beste jonge chef-koks in Azië. Onlangs heeft André Chiang een boek met de tilel “Octaphilosophy” uitgegeven, die de ingrediënten en bereidingswijze van zijn culinaire creaties beschrijft. China Airlines ondersteunt zijn unieke culinaire filosofie, die deze Taiwanese topkok met de wereld deelt.
Chef-kok André Chiang is gespecialiseerd in het gebruik van lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Sinds de opening van “Restaurant André” 2010 in Singapore, is dit restaurant voor 6 opeenvolgende jaren gekozen als een van de 50 beste restaurants ter wereld. The New York Times heeft “Restaurant André” zelfs uitgeroepen tot een van de “10 Restaurants Worth a Plane Ride.” Chef-kok André Chiang heeft deze voornaamste Franse keuken door de opening van zijn restaurant “RAW” in Taiwan geïntroduceerd. Sinds de opening, ruim een jaar geleden, is het restaurant al uitgekozen als een van de 50 beste restaurants van Azië.

Chef-kok André Chiang  (links)

Chef-kok André Chiang (links)

Be the first to comment on "Gerenommeerde chefkok voor China Airlines"

Leave a comment