Spannend avontuur

Bij A.W. Bruna Uitgevers is het spannende boek Wildernis van Jane Harper verschenen. Auteur Jane Harper verhuisde in haar jeugd van Engeland naar Australië en haar debuut De droogte werd een enorm succes en stond maandenlang op de eerste plek van de Australische verkooplijsten. Het is dan ook logisch dat de opvolger Wildernis, opnieuw met agent Aaron Falk in de hoofdrol, met veel spanning tegemoet werd gezien. En dat wachten wordt beloond, want opnieuw is dit een meeslepend boek geworden. In Wildernis beginnen vijf vrouwen met enige tegenzin aan een zware, regenachtige trektocht. Slechts vier van hen bereiken de eindstreep. De tocht door het ruige achterland van Australië was bedoeld om de vijf collega’s uit hun kantoorbubbel te halen en zo meer kracht en teamgevoel te creëren. Aaron Falk, agent bij de federale politie, is extra geïnteresseerd in de vermiste vrouw, Alice Russel. Ze is de klokkenluider in Falks onderzoek – en wist bepaalde geheimen. Over de firma waar ze werkte en over haar collega’s. In plaats van over een trektocht met een hechte samenwerking als resultaat, krijgt Falk verhalen te horen over een tocht vol beschuldigingen, agressie en afbrokkelend vertrouwen. En hoe dieper hij in de verdwijningszaak duikt, hoe groter de gevaren lijken te worden.
De prijs van de paperback versie zal straks € 19,99 bedragen, maar tot 28 juni is deze beschikbaar voor een actieprijs van € 15,00. Profiteer nu en bestel snel voor 28 juni!

Winactie:

In samenwerking met A.W. Bruna Uitgevers mag Azië & Down Under Magazine 3 exemplaren weggegeven. Het enige wat je hoeft te doen is voor 1 augustus a.s. een mailtje te sturen met je naam en adresgegevens naar info@vanspluntermedia.com o.v.v. ‘Wildernis’. De winnaars ontvangen het boek rechtstreeks van A.W. Bruna Uitgevers.

Be the first to comment on "Spannend avontuur"

Leave a comment