De voorjaarseditie van Azië Magazine 2020 met bijlage Down Under ligt vanaf 13 maart 2020 in de winkel

Hoewel verre reizen in het algemeen en Azië in het bijzonder even uit de gratie lijken te zijn, blijven wij schrijven over het werelddeel dat ons mateloos fascineert. Vanuit de leunstoel nemen wij je in de nieuwe editie van Azië Magazine mee op een virtuele reis langs prachtige bestemmingen. Wat te denken van de theeplantages aan het Sun Moon Lake in Taiwan? Of de culturele driehoek van Sri Lanka, waar de koloniale geschiedenis overal zichtbaar is.

Niet te versmaden is de reportage over klassiek Bali, met haar tempels en magische landschappen. In deel twee over Maleisië zoomen we nu in op Oost-Maleisië. Uiteraard gaan we ter voorbereiding op het grootste sportevenement ook even naar Japan om antwoord te krijgen op de vraag: is Tokio klaar voor Tokyo 2020?
Australië leek de afgelopen maanden wel in brand te staan. Het land is wel wat gewend, maar de bosbranden liepen dit keer behoorlijk uit de hand. Daarom in de bijlage Australië & Nieuw-Zeeland aandacht voor Animal Rescue Australia. Een ander dier dat voorbijkomt is de Tasmaanse tijger. Is deze uitgestorven? Of toch niet? Voor de grote reisreportages bezoeken we in Australië onder meer de Yarra Valley, de achtertuin van Melbourne. In Nieuw-Zeeland vervolgen we de roadtrip over de Southern Scenic Route. Tot slot ‘beklimmen’ we Sydney op de Sydney Skywalk.
Azië & Down Under Magazine is vanaf 13 maart 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel en via www.reisbladenkiosk.nl. Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerst bij u in de bus val. Kijk maar eens op abonnement-abonnee.