De voorjaarseditie van Azië Magazine 2021 met bijlage Down Under ligt vanaf 19 maart in de winkel

Wanneer we weer zouden mogen afreizen naar Azië is de grote vraag. Maar hoe dan ook, wij blijven schrijven over het werelddeel dat ons mateloos fascineert. Vanuit de leunstoel nemen wij u in de nieuwe wintereditie van Azië Magazine mee op een virtuele reis langs prachtige bestemmingen.
In Vietnam verkennen we de hoofdstad Hanoi, een heerlijke mengelmoes van verschillende culturen en invloeden en een bewogen en fascinerende geschiedenis. In Laos gaan we tempelvaren op de Mekongrivier: in een prachtig teakhouten drijvend hotel drie dagen cruisen over de machtigste rivier van Zuidoost-Azië. In Thailand bezoeken we de Nederlander Edwin Wiek, die met zijn Wildlife Friends Foundation een opvang van olifanten en andere wilde dieren uit het Thaise toerisme verzorgt.
Dat het Indonesische eiland Bali een paradijs is en jaarlijks vanuit de hele wereld vele toeristen trekt, is wel bekend. Maar er zijn nog zoveel onontdekte ‘pareltjes’ te zien, die we hier beschrijven.

Godeneiland_Bali

En de laatste reisbestemming die aan bod komt, zijn de Filipijnen: een nog relatief ongerepte vakantiebestemming die in opkomst is. Wij geven je tien hele goede redenen om het land te bezoeken.

Filipijnen

Naast de mooiste reisreportages is er ook weer volop aandacht voor nieuwtjes, winacties, boekbesprekingen en columns. Kortom, we brengen een stukje Azië bij u thuis.
Reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland is ook nog steeds niet mogelijk, maar vanuit diezelfde leunstoel nemen we u in de Bijlage Australië & Nieuw-Zeeland weer mee ‘op reis’. In Australië aandacht voor Mildura, een oase in de droge outback van Victoria. Nog geen vijftig jaar geleden was het een en al uranium dat de klok sloeg in Litchfield, een mijnbouwgebied in Northern Territory. Tegenwoordig is dit het domein van toeristen en natuurbeschermers. Het kan verkeren.

Litchfield

In Nieuw-Zeeland gaan we op ontdekkingsreis in en rond het zonovergoten Gisborne, dat er prat op gaat om de stad te zijn waar op 1 januari de allereerste zonnestralen van het nieuwe jaar je gezicht kietelen. En tot slot maken we een roadtrip langs de mooiste automusea van Nieuw-Zeeland, op zoek naar de mooiste klassieke auto’s.

Oldtimers

Azië & Down Under Magazine is vanaf 19 maart 2021 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: www.reisbladenkiosk.nl.
Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerste bij u in de bus valt. Kijk maar eens op abonnement-abonnee.