De zomereditie van Azië Magazine 2020 met bijlage Down Under ligt vanaf 12 juni 2020 in de winkel

Hoewel verre reizen in het algemeen en Azië in het bijzonder nog steeds uit de gratie lijken te zijn, blijven wij schrijven over het werelddeel dat ons mateloos fascineert. Vanuit de leunstoel nemen wij u in de nieuwe zomereditie van Azië Magazine mee op een virtuele reis langs prachtige bestemmingen.
Wat te denken van de hoogtepunten van de Zijderoute in Oezbekistan? We maakten eind 2019 deze fascinerende reis, toen het nog kon.
Bali is een eiland dat blijft fascineren én verrassen. Daar kwamen we weer achter tijdens een laatste bezoek. Aan de oevers van Sun Moon Lake wonen afstammelingen van de oorspronkelijke bevolking van Taiwan. Ook hier namen we een kijkje, toen het nog kon. In India reisde Alexander Reeuwijk speciaal voor Azië Magazine door het nog vrij onbekende Gujarat, waar zowel Mahatma Gandhi als de huidige premier Narendra Modi geboren zijn. Naast de reisartikelen, columns, culinaire- en boekenrubriek, hebben we in dit nummer ook meer dan gemiddeld aandacht voor de Tweede Wereldoorlog in Azië die op 15 augustus, met de capitulatie van Japan (nu 75 jaar geleden), formeel eindigde.
Australië en Nieuw-Zeeland hebben de coronacrisis uitstekend doorstaan. Niettemin is Down Under nog niet ‘open’ voor toeristen. Maar vanuit diezelfde leunstoel nemen we u in de Bijlage Australië & Nieuw-Zeeland weer mee ‘op reis’. In Australië aandacht voor hét knuffelicoon: de koala. Voor de grote reisreportages bezoeken we in Australië onder meer de Grampians, in de achtertuin van Melbourne. In Nieuw-Zeeland reizen we af naar Mount Taranaki op het Noordereiland, een berg waar acteur Tom Cruise verliefd op zou worden.

De nieuwe zomereditie 2020 van Azië & Down Under Magazine is vanaf 12 juni 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen. Voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland klikt u op vindverkooppunten.
Azië & Down Under Magazine is ook (zowel de papieren versie als de digitale versie) te bestellen via onze webshop: www.reisbladenkiosk.nl. Ook oudere edities zijn hier verkrijgbaar.
Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus of de app, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement (zowel de papieren versie als de digitale versie) afsluiten: www.aziemagazine.nl/abonnement-abonnee.