De Smaak van Sumatra

Een Culinaire reis door Sumatra met chef kok Agus Hermawan.

Executive chef-kok Agus Hermawan en Indonesiëkenner Amy Foss nemen je mee naar het Indonesische eiland Sumatra. Agus Hermawan, is Executive Chef van de alom bekende Rons Gastrobar Indonesia en is door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot ambassadeur van de Indonesische keuken.

De Smaak van Sumatra

Het accent van deze unieke reis ligt op het ontdekken van de Sumatraanse keuken. Onder andere in de vorm van kooklessen, proeverijen en met het uitproberen van het enorme aanbod aan streetfood maak je kennis met deze veelzijdige keuken.

De Smaak van Sumatra

Natuurlijk kom je tijdens deze reis ook uitgebreid in contact met de diversiteit aan culturen en de uitzonderlijk mooie flora en fauna die Sumatra rijk is.

Deze groepsreis wordt gemaakt van 24 september tot en met 7 oktober 2022.

  • Is koken je passie?
  • Houd je van lekker eten?
  • Heb je belangstelling voor de Indonesische keuken?
  • Heb je op welke wijze dan ook een band met Indonesië?
  • Heb je een voorliefde voor dit prachtige land?
  • Ben je dol op avontuur en wil je wat bijzonders beleven?

Dan is dit de reis die mogelijk bij je past. Wil je een bezoek brengen aan je geboortehuis, familie of een begraafplaats in het gebied op Sumatra dat zal worden bezocht, dan kun je dit van tevoren kenbaar en zal worden getracht dit in te passen.
Prijs per persoon € 1.999,- (Eenpersoonstoeslag  € 350,-).

Voor meer informatie en boekingen:
Smaragd Reizen
info@smaragd-reizen.nl
www.smaragd-reizen.nl
Tel.: 0228-312231

De Smaak van Sumatra

Foto’s: Smaragd Reizen