De herfsteditie van Azië Magazine 2020 met bijlage Down Under ligt vanaf 11 september in de winkel

Verre reizen in het algemeen en Azië in het bijzonder zijn nog steeds even uit de gratie. We volgen uiteraard de ontwikkelingen hier nauwgezet. Het corona epicentrum Wuhan in China lijkt langzamerhand weer open te gaan en het bijna coronavrije Nieuw-Zeeland moest ineens weer terug naar een halve lockdown nadat er weer nieuwe besmettingen opdoken. Ook hier zijn het dagkoersen.
Maar hoe dan ook, wij blijven schrijven over het werelddeel dat ons mateloos fascineert. Vanuit de leunstoel nemen wij u in de nieuwe zomereditie van Azië Magazine mee op een virtuele reis langs prachtige bestemmingen.
We vervolgen onze roadtrip langs de hoogtepunten van de Zijderoute in Oezbekistan, met deze keer aandacht voor hoofdstad Tashkent. In India reist Alexander Reeuwijk door het nog vrij onbekende Gujarat, en sluit zijn fraaie tweeluik af. In Indonesië bezoeken we deze keer de Molukken en in Sri Lanka Jaffna, de hoofdstad van de Noordelijke Provincie en het land van de hindoeïstische Tamils. Maar deze editie staat vooral in het teken van Zuid-Korea. Omdat we aan de vooravond staan van de viering van de zestigjarige betrekkingen tussen Nederland en Korea, geven we een toptien van de mooiste bestemmingen.


Australië en Nieuw-Zeeland zijn ook nog steeds niet ‘open’ voor toeristen. Maar vanuit diezelfde leunstoel nemen we u in de Bijlage Australië & Nieuw-Zeeland weer mee ‘op reis’. In Australië aandacht voor de bulldozer van de bush: de wombat. Maar ook voor de opkomst en ondergang van een Australische legende: de postkoetsdienst Cobb & Co. Voor de grote reisreportages bezoeken we in Australië onder meer Wilsons Promontory National Park, het zuidelijkste puntje van het vasteland van Australië in de staat Victoria. In Nieuw-Zeeland reizen we kriskras door het Noorder- en Zuidereiland op zoek naar de meest bijzondere bijnamen van diverse plaatsen.

Azië & Down Under Magazine is vanaf 11 september 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel en via www.reisbladenkiosk.nl. Voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland klikt u op vindverkooppunten.
Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerst bij u in de bus val. Bovendien is dit ook nog eens goedkoper. Kijk maar eens op abonnement-abonnee.