De lente-editie van Azië Magazine 2022 met bijlage Down Under ligt vanaf 11 maart 2022 in de winkel

De afgelopen maanden zijn we als redactie weer op pad geweest naar Azië. Was het eerst Sri Lanka dat we mochten bezoeken, nu was het vooral de beurt aan Thailand. Maar ook hier geldt: of u nu wel of niet (nog) kunt reizen, wij zorgen er met Azië Magazine voor dat de mooiste bestemmingen weer voorbijkomen.

Khao_Kho
Khao Kho

Azië Magazine
Voor de nieuwe lente-editie zijn we kriskras door Thailand gereisd voor het maken van een special over het ‘Land van de Glimlach’. Zo bezoeken we de rijstvelden van Isaan, een inwijdingsceremonie voor nieuwe monniken, het oogverblindende Krabi, de Bangkok-oase Limpini Park en de bergwereld van Khao Kho.

Banda_eilanden
Bandazee

We zouden wel een hele editie kunnen vullen met Thailand, maar er is natuurlijk méér. Daarom ook nog aandacht voor andere bestemmingen, zoals de Molukse parels in de Bandazee en de zoutwaterwereld van de Sunderbans in India, waar we varend op zoek gaan naar de tijgers.

Sunderbans
Zoutwaterwereld van de Sunderbans in India

Kester Freriks staat stil bij de ‘koloniale’ Gouden Koets, waar in Nederland een verhitte discussie over wordt gevoerd. En Alexander Reeuwijk zoomt in op Christiaan Snouck Hurgronje, de beroemde islamoloog en arabist.
Naast de mooiste reisreportages is er ook weer volop aandacht voor nieuwtjes, fraaie winacties, boekbesprekingen en columns. Kortom, we brengen een stukje Azië bij u thuis.

Bijlage Australië & Nieuw-Zeeland
In Australië zijn de grenzen voor buitenlandse bezoekers inmiddels geopend en volgens de laatste berichten zal Nieuw-Zeeland tegen het najaar volgen. Kortom, tijd om weer af te reizen of de volgende trip te plannen naar Down Under. In de Bijlage Australië & Nieuw-Zeeland volop inspiratie voor een volgende reis

Lamington
Lamington National Park

In Australië een verhaal over de buideldas bilby, ook wel de Australische paashaas genoemd. In het zuiden van Queensland wandelen we door het tropisch regenwoud van Lamington National Park.

Nelson
Nelson

In Nieuw-Zeeland beginnen we op het Zuidereiland aan de tweeluik over sunny Nelson: dit is immers de plek in het ‘Land van de Lange Witte Wolk’ waar de zon zich het minst vaak achter de hemelsluier verstopt. Op het Noordeiland is het niet moeilijk om onder de indruk te geraken van de enorme én heilige kauribomen.

Azië & Down Under Magazine is vanaf 11 maart 2022 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl.
Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerste bij u in de bus valt. Kijk maar eens op: www.aziemagazine.nl/abonnement-abonnee/