Kookboek: De bijbel van de Indiase keuken

Van biryani tot curry’s en dahl en van naan tot samosa’s: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken.
De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest, en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap-fotografie en uitgebreide uitleg over onmisbare Indiase ingrediënten leer je zelf de lekkerste gerechten uit de verschillende regio’s te bereiden. Van de beroemde kip tandoori, butter chicken en paratha uit Noord-India tot aan kadala curry en sambar uit Karela; de Ayurvedische hoofdstad van het land, gelegen in het zuiden van India.

Carrera Culinair. ISBN Harcover 978-90-488-5979-5. € 33,99.
www.uitgeverijcarrera.nl