Ontdek Maleisië met Qatar Airways

Maleisië in een notendop

Maleisië is een land dat alle goede eigenschappen van Zuidoost-Azië in zich draagt. De landschappenzijn subliem, de bevolking kleurrijk en het eten gevarieerd. Maleisië is de spreekwoordelijke smeltkroes van culturen en dat zie je terug in het straatbeeld. Of je nu Chinees, Indiër, Singhalees, bumiputra (oorspronkelijke bewoner) of Europeaan bent, iedereen leeft er in redelijke harmonie met elkaar.

Qatar Maleisië


Zo tref je in de hoofdstad Kuala Lumpur op enkele vierkante kilometers de mooiste moskeeën, de rijkste tempels, statige pagodes en bonte hindoetempels. Maar óók gebouwen uit de Britse en Hollandse periode.

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur


Maleisië is grofweg onder te verdelen in twee delen: West-Maleisië (dat tussen Thailand en Singapore ligt) en Oost-Maleisië (dat bestaat uit Sabah, Sarawak, Labuan, het noordelijkste gedeelte van het eiland Borneo, dat in het zuiden grenst aan Indonesië en Brunei in het noorden insluit).

Qatar Airways

Qatar Maleisië


Vlieg met Qatar Airways naar Kuala Lumpur in Maleisië en ontdek vanuit deze fascinerende hoofdplaats een van de mooiste en meest toegankelijke bestemmingen in Zuidoost-Azië. Zowel vanuit Amsterdam, Brussel als Düsseldorf wordt rechtstreeks naar Doha, Qatar gevlogen. Kuala Lumpur wordt vanuit Doha direct aangevlogen. Dankzij de codeshare met Malaysian Airlines krijgen reizigers een uitstekende toegang tot de binnenlandse vluchten in Maleisië. Daarmee biedt Qatar Airways een van de beste verbindingen met Maleisië.


Voor meer informatie over Maleisië: www.malaysia.travel

Voor meer informatie over Qatar Airways en boekingen zie: www.qatarairways.com

Malaysia_logo